Sposób przygotowania

Pomarańcze pokroić na pół i wyjąć miąższ. Winogrono pokroić na pół,a jabłko i polędwicę pokroić w kostkę. Wszytskie składniki (prócz pomarańczy) wymieszać dodając żurawinę i doprawiając. Całą mieszankę wrzucamy do połówek pomarańczy. Na wierzch można położyć majonez.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi byc super
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawe połączenie składników, na pewno pycha
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    mniam smaczności
  • 10
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    az sie głodna zrobiłam... a dopiero zjadłam sniadanie super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna158

    normalnie nie lubie słodkiego z mięsem ale to może być ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Kolorowo i smacznie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    smaczne i ciekawe połączenie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    nie dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !