Sposób przygotowania

Składniki : Budyń ,cukier i mleko} ugotować z tego budyń i ostudzić . Wystudzony budyń zmiksować z kostką masła extra.

Składniki: żelatyna, woda } rozpuścić i ostudzić
Składniki: śmietana 30% , śnieżka} zmiksować aż będzie ubita, I na końcu wlać do tego żelatynę już wcześniej rozpuszczoną i ostudzoną.

Składanie: NA spód blachy układamy herbatniki jeden koło drugiego, na to masę budyniową,krakersy też jeden koło drugiego, masę toffi ,na to bita śmietanę i na górze posypujemy płatkami migdałowymi. Bardzo pyszny deser.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bbeeaa

    pyszne...próbowalam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !