Sposób przygotowania

Najpierw wstawiamy ziemniaki , nie solimy tylko wrzucamy jedną kostkę do ziemniaków i gotujemy do miękkości , gdy przestygną kroimy w krążki prosto na patelnie i smażymy , posypujemy przyprawami i mieszamy , cały czas podsmażając . Gotowe podajemy z kefirem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    z Prymatem nie jadłam, może kiedyś i ja się skuszę, skoro proponujesz
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam naprawdę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawie..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawie..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !