Sposób przygotowania

Ząbki czosnku obrać.Napełnić słoiki ,zalać olejem ,zakręcić i włożyć do lodówki.Jest to sposób na przechowanie czosnku przed kiełkowaniem.Dodatkowo olej o zapachu czosnku możemy wykorzystać do innych potraw.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    na pewno skorzystam z tej rady;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe, skorzystam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo podoba mi się ten pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    Super pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo praktyczne, muszę zastosować.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo pomysłowo:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawy pomysł
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    rewelacyjny
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo fajny pomysł na przechowanie czosnku, zwłaszcza jak mamy go więcej, a i olej też mocno aromatyczny można wykorzystać.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takiego nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    sposób 2w1 :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !