Sposób przygotowania

Smażymy placki jak na naleśniki potem gotujemy ryż i dodajemy do gotowego bigosu odcedzamy i farsz kładziemy na naleśniki potem w panierkę bułkę tarta i jajko i smażymy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    slawekslawek

    widzę ,że łatwo sie robi muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    polecam bo warto zjeść
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Mam placki i bigos w słoiczku.. może dobry pomysł na obiad :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    dzisiaj właśnie robię na obiadek znowu te placuszki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ciekawy pomysł
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !