Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w drobną kosteczkę. Gotujemy je w osolonej wodzie przez ok 2 min. Robimy sos z mleka, mąki i połowy masła. Na spodzie miski ułożyć 5 plastry szynki i przykrywamy pieczarkami z sosem. Na wierzchu kładziemy pozostałe plastry szynki, wlać śmietanę podgrzaną z rozpuszczonym masłem. Polewamy resztę sosu, udekorować pokrojonymi w plasterki pieczarkami. Wstawić do piekarnika na 180 stopni na 5 min, by danie się zarumieniło.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste a zarazem interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !