Sposób przygotowania

Fileta umyć,osuszyć,przekręcić przez maszynkę do mięsa.Dodaj jajko,posiekaną cebulę,bułkę tartą i koperek.Przyprawić do smaku pieprzem i sola,wyrobić jednolitą masę.Formować pulpety i wrzucać do gorącego bulionu.Gotować na delikatnym ogniu około 15 minut.Na maśle zeszklić cebulę i czosnek.Dodać szklankę wywaru i koncentrat pomidorowy.Gotować około 5 minut.Pulpety rybne polać sosem pomidorowym,podawać z gotowanymi jarzynami.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !