Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna sałatka z rzodkiewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
rzodkiew 1 pęczek
papryka czerwona 1
czosnek 3 ząbki
majonez 1 łyżka
jogurt naturalny 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna sałatka z rzodkiewką

Kapustę pekińską posiekaj. Rzodkiew umyj i pokrój w cienkie plasterki. Paprykę umyj, wydrąż, i pokrój w kostkę. Wszystkie warzywa umieść w jednej misce. W osobnym naczyniu przygotuj sos, na który składa się: przeciśnięty przez praskę czosnek, sól, pieprz do smaku, odrobina majonezu i jogurtu naturalnego. Sos dokładnie wymieszaj i połącz z reszta składników.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak