Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MARYNATA DO MIĘSA Z CZERWONEGO WINA

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czosnek 2 ząbek
cebula 1 mała
wino czerwone wytrawne 1/2 l.
Liść laurowy suszony Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: MARYNATA DO MIĘSA Z CZERWONEGO WINA

Do wina dodać wyciśnięte 2 ząbki czosnku, pokrojoną na drobno cebulę, liść laurowy, sól i pieprz, dokładnie wszystko wymieszać. Marynata super nadaje się do mięsa wołowego. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 02.01.2013 09:26
mm fajna;)
MAR3STA 26.01.2011 22:17
często taka robię do grillowanego mięska;)
Margo1 26.01.2011 16:50
bardzo dobra marynata

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak