Sposób przygotowania

Pokrojoną kiełbasę, boczek, cebulę i mięso usmażyć na patelni, dodać ryż, wyciśnięty czosnek, natkę pietruszki, jajka oraz gałkę muszkatołową, wszystko wymieszać i przyprawić solą oraz pieprzem. Gotową mieszaniną nafaszerować po czym zszyć kaczkę. Piec podlaną winem, bulionem i brandy, ok. 2,5 h. w brytfannie. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    danie bardzo wykwintne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    zjadała bym taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    kaczke to ja lubię w każdej postaci;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Też jestem wielbicielką kaczki:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    pychota!!!;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !