Sposób przygotowania

Grzyby posiekać na drobno. Kajzerkę namoczyć. Do mięsa dodać 1/3 grzybów, odciśniętą kajzerkę oraz przeciśnięty przez maszynkę czosnek, jajko, majeranek, pieprz oraz sól do smaku, wszystko dokładnie wymieszać. Z mięsa uformować klopsiki, obtoczyć je w mące i usmażyć na oleju. Pozostałe grzyby udusić na patelni, dodać pod koniec przecier pomidorowy i przyprawić. Klopsy polać sosem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    często tak własnie robię na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    oo grzybki, super dodatek smakowy;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !