Sposób przygotowania

Kawałki mięsa przyprawić solą i pieprzem, owinąć boczkiem i nitką, w taki sposób by powstały jakby spłaszczone kuleczki.
Cebulę zeszklić na połowie masła na rumiano, dodać połowę wina, bulion i mięso, dusić ok. 1 h. Winogrona z drugą połową wina oddzielnie poddusić na maśle, ostatecznie dodać do mięsa, dusić 1 min. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takie rumiane mięsko, pycha:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    na pewno smaczne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !