Sposób przygotowania

Cebulę pokroić drobno ,przesmażyć na oleju,podusić pokrojoną w kostkę paprykę ,marchewkę utrzeć na tarce o dużych oczkach i krótko przesmażyć na oleju,wszystkie warzywa połączyć,doprawić solą ,pieprzem,curry i dokładnie wymieszać ,nakładać na placki naleśnikowe i zawijać w kieszonkę,opiec na oleju,podawać do barszczu czerwonego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcella

    mmm, pychotka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ale smakowite!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !