Sposób przygotowania

Mięso płuczemy i wycieramy delikatnie ręcznikiem , zróbmy 2 kieszonki , rodzynki i winogrona też płuczemy , do tej jednej kieszonki wkładamy rodzynki a do drugiej winogrona . Teraz mięso nacieramy solą , pieprzem , rozmarynem . Przekładamy do foremki i pieczemy półtorej godzinki w 180 st. W czasie pieczenia polewamy mięsko od czasu do czasu sosikiem aby nie wyschło , a 20 minutek przed końcem pieczenia dokładamy nieobrane jabłka , pokrojone na kawałeczki .

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Wieprzowinę warto na prawdę zamarynować w oleju z łyżką octu i ziołami.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !