Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab z majerankiem i estragonem

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 1kg
Majeranek suszony Prymat 1 łyzka
sól do smaku
pieprz
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Schab z majerankiem i estragonem

Przygotować zaprawę marynujaca z wszystkich składników suchych + oliwa. Natrzeć schab i pozostawić na ok. 24 godziny w lodówce. Następnie upiec w piekarniku w temp.180 stopni. Przez ostatnie 10 minut pieczenia mozna zwiększyć temperaturę do 200 stopni. Mozn podawać na gorąco do obiadu, ale także na zimno jako dodatek do chleba

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 23.12.2011 21:13
ale apetyczny
Izabela/bella81 15.11.2011 14:32
smaczny
Katarzyna74 22.10.2011 17:03
smaczne
Patrycja33 14.08.2011 15:08
ładnie wygląda wypróbuję
owca441 13.05.2011 19:46
pyszny
owca441 13.05.2011 19:46
pyszny
Mirka-Ludomila 01.04.2011 08:31
apetyczny
kitka 27.03.2011 16:02
pychotaa!
Natalia/tubisiek 12.03.2011 10:12
bardzo fajny! :)
MAŁGORZATA79 22.02.2011 19:19
apetyczny
Krystyna32 22.02.2011 08:14
pyszności
rzenia15 16.02.2011 19:55
też tak robię i jest pycha
mirosława4 16.02.2011 18:00
smaczne mięsko
teresa18 14.02.2011 17:27
apetyczne i pięknie wygląda
misia53 13.02.2011 12:55
Też piekę podobnie schabik...
bejciu24 06.02.2011 10:46
lubię schaby pieczone
katarzynka455 04.02.2011 15:27
no no smacznie wygląda
iza15 02.02.2011 20:32
super wygląda
iza15 02.02.2011 20:32
super wygląda
ewasylwia 25.01.2011 10:52
zjadła by się kawałek chociaż
pawel6 25.01.2011 07:14
jaki ładny
iga2 24.01.2011 22:42
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak