Sposób przygotowania

Smalcem smarujemy naczynie żaroodporne .Układamy ciasno kiełase i posypujemy pokrojona w piórka cebula .Przykrywamy pokrywka i wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 200* C i pieczemy 1 godzinę .Dwa razy wyciągamy podczas pieczenia i przebijamy błonkę kiełbasy by pozwolić odcieknąć tłuszczykowi .Jest pyszna na zimno i na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super obiadek, mąż będzie zachwycony;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a ja mam białą kiełbaskę w zamrażalniku,zrobię sobie dzisiaj:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Mój mąż ją uwielbia.
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna kiełbaska!!!
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetyczna !
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie takie jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    wygląda smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !