Sposób przygotowania

1. Cebulę ,czosnek kroimy w bardzo małą kosteczkę .
2. Pieczarki obieramy i kroimy na małe cząstki .
3. Na patelni podgrzewamy olej przesmażamy cebule z czosnkiem ,następnie dodajemy pieczarki.Dusimy około 15 minut.
4. Zupę grzybowa w proszku rozrabiamy wg przepisu na opakowaniu i gotujemy ,serek kroimy w małą kostkę i dodajemy do zupy .
5. Mieszamy energicznie by się rozpuścił .
6. Przekładamy zawartość patelni do zupy mieszamy ,doprawiamy do smaku pieprzem kolorowym i przyprawą typu Vegeta.
7. Dodajemy natkę pietruszki i gotujemy 5 minut .Przelewamy do talerzy i posypujemy startym serem żółtym lub cheddarem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    To bardzo aromatyczna zupa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo pyszna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczna zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    fajna,lubie zupki jesienią,wypróbuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    połączenie grzybów i sera na pewno smakuje wybornie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię taka zupkę, pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !