Sposób przygotowania

1. Z margaryny wody gotujemy w garnczku ciasto Dosypujemy mąkę proszek do pieczenia i dokładnie mieszamy .Ściągamy z ognia studzimy .Wbijamy 6 jajek i miksujemy .Wykładamy na dużą blaszkę i pieczemy 30 minut w temp.180 8 C .przekrawamy na pół.
2. Krem karpatkowy robimy wg przepisu i przekładamy przestygnięte ciasto .Posypujemy pudrem i wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    ach ten smak!
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna i dawno nie jadłam;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne ciasto
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Najlepsze ciasto na świecie
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Uwielbiam ją:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara35

    Dawno nie jadłam, aż naszła mnie ochota :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Karpatka:) jak ja ją lubię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    nigdy jej jeszcze nie piekłam, chyba spróbuję
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przepyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !