Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z porów i grzybków

3.0
(17)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pory 5 szt
śmietana 200 ml
pomidory 4 szt
grzyby marynowane 100 g
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z porów i grzybków

Dolną białą część pora drobno pokroić, posiekać, pomidorki pokroić w półplasterki, grzybki posiekać. Wszystko to połączyć ze śmietaną, doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna77 05.03.2012 13:40
mniam,mniam
rosik93 08.10.2011 22:47
super
MAR3STA 26.03.2011 18:02
dla mnie bomba;)
Ania67 10.03.2011 12:29
Coś w sam raz dla mnie
agata1722
agata1722 01.03.2011 08:06
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak