Sposób przygotowania

1. Kostki rosołowe dodajemy do 500-700 ml zimnej wody i wstawiamy na gaz.Dodajemy przecier pomidorowy Gotujemy.
2. Dodajemy marchewkę i pietruszkę startą na tarce o grubych oczkach .
3. Doprawiamy do smaku pieprzem i przyprawą typu Vegeta.Zagęszczamy mąką i śmietaną .Gotujemy do miękkości warzyw .Polewamy kopytka .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajny przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    taki lubię do makaronu
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ładne zdjęcie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    szybki i smaczny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię taki !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    to bardzo dobry przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !