Sposób przygotowania

Orzechy zmielić w rozdrabniaczu. Wymieszać z bułką tartą i mąką gryczaną. Ser panierować najpierw w roztrzepanym jajku a potem w bułce z dodatkami. Smażyć na patelni kilka minut obracając na wszystkie strony. Podawać z zurawiną albo z sałatką owocową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    muszę kiedyś spróbować wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo lubię :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    w takiej panierce jeszcze nie jadłam z pewnością smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawa ta panierka, ja robilam tylko w takiej tradycyjnej
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Danie, które mogłabym jeść codziennie i by się nie znudziło,...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !