Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wieprzowina z porami i czosnkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe 1 kg
por 1 sztuka
czosnek 4 ząbki
sól do smaku
pieprz do smaku
olej
mąka 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina z porami i czosnkiem

Mięso pokroić w kostkę. Obsmażyć na oleju, podlać wodą i dusić. Kiedy będzie prawie miękkie dodać porę pokrojoną w krążki i obrany czosnek. Dusić do miękkości. Zagęścić mąką, doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rosik93 09.04.2012 23:29
mniam
Iwona51
Iwona51 01.01.2012 13:48
smaczna
Mati13 09.09.2011 18:35
pyszne
Rique 05.05.2011 22:10
ciekawe, no i ten czosnek:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak