Sposób przygotowania

Mięso umyć, pokroić w grube kromki, natrzeć zgniecionym czosnkiem i przyprawami, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, polać olejem, dodać liście i ziele, przykryć folią aluminiową, piec w piekarniku 30 minut, podlać wodą i piec dalej do miękkości mięsa.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Lubię taką dobrze wypieczoną.
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wygląda apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wygląda prześlicznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pycha, po prostu rewelacyjna ci wyszła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    fajnie zapieczone
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Twoja karkówka wygląda przepysznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    wygląda przepysznie, aż ma się na nią smak:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Super to wygląda.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pycha mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pycha!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    mmmmm b.apetyczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    ależ pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    super wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszota:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    emilia11

    smakowita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !