Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona sałatka z kapusty z brzoskwiniami

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 główka
brzoskwinie 4 szt
migdały 50 g
olej 50 ml
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona sałatka z kapusty z brzoskwiniami

Kapustę poszatkować, brzoskwinie wypestkować, następnie pokroić w paseczki, orzechy posiekać, wszystko połączyć z olejem. Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 04.12.2011 20:41
bardzo taka lubię
Ewelina47 01.12.2011 08:06
lubię takie sałatki
piter 05.11.2011 20:56
ciekawe zestawienie
Mariusz10 20.08.2011 19:24
ekstra
Barbara/zuza22_85 18.07.2011 14:09
fajny przepis
agata1722
agata1722 28.02.2011 16:37
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak