Sposób przygotowania

Cebule obieramy i kroimy w paski, dusimy na masle. Dodajemy tymianek , lisc laurowy, ziele. Wlewamy wino, a nastepnie zallewamy gorącym bulionem. Gotujemy na malym ogniu. Podajemy z grzankami i startym zoltym serem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie zupki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mateusz20

    kroimy w paski ? raczej już pasuje w pół krążki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mateusz20

    kroimy w paski ? raczej już pasuje w pół krążki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    robię z kluseczkami serowymi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !