Sposób przygotowania

Wątróbkę kroję w plasterki o grubości ok 1 cm. Oprószam w mące i pieprzem. Jaja należy rozmącić. Plasterki wątróbki panieruję w bułce i jajku i smażę na gorącym tłuszczu aż do zarumienienia.( na małym ogniu). Podaję z ziemniaczkami i buraczkami zasmażanymi na patelni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Lubię taką wątróbkę.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Fajny przepis:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    koniecznie muszę w ten sposób usmażyć wątróbkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !