Sposób przygotowania

Mięso umyć. Czosnek posiekać, ocet wymieszać z 7 łyżkami oleju, czosnkiem i ziołami, przyprawić solą i pieprzem. Zalać mięso i odstawić na 3 - 4 godzin kilkakrotnie obracając mięso, by równomiernie naszło ziołami. Pozostały olej rozgrzać i zrumienić na nim wyjęte z marynaty mięso. Mięso podlać marynatą i dusić około 1 godziny. Jeżeli trzeba podlać odrobiną wody.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne ,szkoda, że drogie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    smaczny, mniammm;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !