Sposób przygotowania

Liście kapusty spażamy . Mięso mielone łączymy z ryżem, startą cebulą i dobrze przyprawiamy solą i pieprzem. Zawijamy gołąbki i dusimy jeszcze zalewając bulionem przez ok. 25 min.Na koniec dodajemy koncentrat i zabielamy śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Bardzo lubię takie gołąbki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    wypróbowałam pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    wypróbowałam pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    łał mam na nie ochotę;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !