Sposób przygotowania

Z mąki, mleka i jaja zrobić ciasto i usmażyć naleśniki. Szpinak rozmrozić na patelni, dodać czosnek. Fetę pokroić w kostkę i dodać tyle, żeby nie było za słone. Nakładać farsz na naleśniki, posypać kukurydzą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pyszne, zdrowe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wspaniałe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    jadłam podobne i były pyszne te na pewno też
  • 0
    original
    Opublikowano

    marchewka

    apetycznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !