Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naleśniki ze szpinakiem, fetą i kukurydzą.

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 450 g
feta 100 g
czosnek 1 ząbek
kukurydza 0,5 puszki
mąka 1 szklanka
mleko 3/4 szklanki
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki ze szpinakiem, fetą i kukurydzą.

Z mąki, mleka i jaja zrobić ciasto i usmażyć naleśniki. Szpinak rozmrozić na patelni, dodać czosnek. Fetę pokroić w kostkę i dodać tyle, żeby nie było za słone. Nakładać farsz na naleśniki, posypać kukurydzą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marchewka 17.12.2011 23:35
apetycznie wyglądają
Lidia6 18.11.2011 11:15
jadłam podobne i były pyszne te na pewno też
rosik93 29.09.2011 20:50
mniam
IKrakowianka 08.08.2011 17:14
wspaniałe :)
annagebalska 09.05.2011 10:05
pycha
FAFIK 25.03.2011 06:46
Pyszne, zdrowe danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak