Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka po bretońsku Piotra z duszonym pieczarkami w słoikach

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

słoje do zapraw 2 szt
woda 1 (garnek)
fasola 2 litry

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku Piotra z duszonym pieczarkami w słoikach

Fasolke zagotować, przełożyc do słoików, dobrze zakręcić. Wstawić do garnka z wodą do ok. 2/4 wysokości, pasteryzować pod przykryciem 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak