Sposób przygotowania

Ser kroimy w kostkę 1cm X 1 cm .Ciemne pieczywo w kostkę 2cm x2 cm .Rzodkiewkę w plasterki a ser pleśniowy również w kostkę .Nakładamy kolejno ciemne pieczywo ,ser żółty ,plasterek rzodkiewki ,ser pleśniowy i plasterek rzodkiewki .Wychodzą nam piękne koreczki ,których nie powstydzi się żadna gospodyni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    i przekąskę mamy smaczną:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajny :-)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna przekaska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !