Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa grzybowa taka byle jaka.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zupa grzybowa 2 szt
serek topiony śmietankow 100 g
pieprz 2 szczypty
makaron nitki 1/2 szklanki
woda 1,5 l

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa grzybowa taka byle jaka.

Zupy rozpuszczamy w 1,5 litra wody .Gotujemy .Dodajemy jeden serek topiony i dokładnie mieszamy do jego rozpuszczenia. Dodajemy dwie garści makaronu nitki i gotujemy do miękkości .
Doprawiamy pieprzem .Podajemy z grzankami w tym przypadku ze świeżym chlebem pokruszonym do talerza.
To wersja moich dzieci.Tak lubią .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 22.10.2012 17:54
nie taka byle jaka...
Ewa111 27.01.2012 12:44
mia?am tak? bulionówk? ,ale mi si? st?uk?a ,a zupka smaczna wcale nie byle jaka
leonkot 23.01.2012 20:26
pychota
Mariusz10 06.07.2011 00:01
mniam
ben-ka 07.02.2011 11:39
To ta Winiarowa bulionówka?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak