Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko w wodzie z dodatkiem kostki rosołowej. Na oliwie zeszklić posiekaną cebulę, pokrojoną paprykę i pomidory. Podlać 1 szkl wody włożyć bulionetkę i dusić do miekkości. Pod koniec dodać pokrojone parówki. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Ryż wyłożyć na połmisek, polać sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    też tak mi smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiego ryżu nie jadłam jeszcze.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    podoba mi się ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !