Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

lody pod palmą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

lody 1 porcja
banan 1 sztuka
kakao 2 łyżeczki
PLASTER CYTRYNY do dekoracji
bita śmietana do dekoracji
mandarynka do dekoracji
kiwi 1 sztuka
czekoladki 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: lody pod palmą

Na talerzyk dajemy banana obtoczonego w kakao , z kiwi robimy liście palmy, z plastra cytryny słońce, z mandarynek piach, czekoladki dajemy jako kokosy, obok palmy kładziemy lody i wszystko dekorujemy bitą śmietaną, która zastąpi chmurki. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 04.02.2013 14:07
bombowe
angelusia111 30.09.2011 22:26
Pomysłowe
Mala 01.03.2011 16:56
po prostu rewelacja wygląda bajecznie
gusia1000 16.02.2011 00:07
Całość wygląda bardzo gustownie.
Jolanta_P-S 03.02.2011 15:54
świetnie to wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak