Sposób przygotowania

Na talerz kładziemy banana obtoczonego w kakao, czekoladki kroimy i układamy w rzędzie, z lodów wycinamy trójkąt na żagiel, z mandarynki robimy słońce a bita śmietana ma nam posłużyć jako woda. smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Świetny pomysł na deser.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    PIEKNIE PODANE
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pomysowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalka1

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    jakie pomysłowe, super :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !