Sposób przygotowania

Dojrzałe pomidory, przekroić i zmielić w maszynce(razem ze skórką).Gotować na wolnym ogniu,żeby trochę odparowała woda.Posolić do smaku.Ugotowane pomidory przetrzeć przez sito i przelać do słoików.Do każdego słoika wlać 1 łyżkę oliwy, zakręcić i gotować ok. 10-15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    domowy najlepszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Taki domowy jest bardzo aromatyczny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    nigdy nie robiłam, muszę spróbować ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super...napewno jest bardziej zdrowszy niż ze sklepu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !