Sposób przygotowania

Ciasto francuskie pokroić na kwadraty. Wiśnie wyjąć ze słoika żeby straciły większość soku. Potem układać-w zależności od wielkości-od dwóch do czterech na każdym kawałku. Dokładnie skleić w koperty. Od góry delikatnie posypać ciastko cukrem. Piec w temperaturze 200 stopni przez czas 18 minut. Można potem posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    mniaam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam ciasto francuskie pod każdą postacią
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    Świetne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    już mi smakują :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !