Składniki:
bazylia | 1 pęczek |
natka pietruszki | 1|2 pęczka |
makaron | 500 g |
czosnek | 3 ząbki |
parmezan starty | 1|2 szklanka |
orzechy włoskie | 1 szklanka |
kremówka | 1 szkl. |
oliwa | 1|2 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bazylia | 1 pęczek |
natka pietruszki | 1|2 pęczka |
makaron | 500 g |
czosnek | 3 ząbki |
parmezan starty | 1|2 szklanka |
orzechy włoskie | 1 szklanka |
kremówka | 1 szkl. |
oliwa | 1|2 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: