Sposób przygotowania

Dymki drobno pokroić , kopary umyć i osączyć , łososia oczyścić ze skóry i posiekać , posypujemy szczyptą soli . pieprzu i troszkę soku z cytryny , wymieszajamy z kilkoma łyżkami oliwy , koparami, posiekanym szczypiorkiem i pietruszką . Masę układamy w małych filiżankach i musimy lekko ugnieść aby mięso nabrało takiego kształtu kopczyka . A potem to już możemy gotowe danie przełożyć na talerze i możemy ozdobić według własnego uznania

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dwa rodzaje łososia :) pewnie dla super wielbicieli łososia to by był niezły smakołyk
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy przepis
  • 0
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !