Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bogracz

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 50 dag
seler 30 dag
marchew 30 dag
pietruszka 30 dag
cebula 3 szt
pieczarki 30 dag
ogórki kiszone 3 szt
papryka 3 szt
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
sól
Chili pieprz cayenne mielone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: bogracz

Wołowinę pokroić w paski. Seler, marchew i pietruszkę obrać i pokroić w słupki. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Mięso i warzywa podsmażyć na oliwie. W osobnym rondlu usmażyć brane i pokrojone w plastry pieczarki, dodać do reszty i wymieszać. Dorzucić pokrojone w kostkę ogórki oraz oczyszczoną i pokrojona w kostkę paprykę, zalać ketchupem i koncentratem, przyprawić solą i pieprzem, dusić przez 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 03.03.2011 09:34
smaczny
Roman5 08.02.2011 06:12
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak