Sposób przygotowania

1. Ziemniaki obieramy i kroimy w plasterki smażymy na oleju 10 minut .Dodajemy pokrojona cebule i paprykę .
2. Smażymy kolejne 5 minut .Przyprawiamy sola i pieprzem.
3. Jajka mieszamy z mlekiem i przyprawiamy .
4. Dodajemy natkę pietruszki .
5. Tuńczyka osaczamy z zalewy i rozdrabniamy widelcem .
6. Rozkładamy równo na smażonych warzywach i zalewamy jajkami .Przykrywamy pokrywka i smażymy tak 10 minut .
7. Jajka muszą się dobrze ściąć.
8. Taki gotowy omlet dzielimy na 4 części .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wersja z tuńczykiem jest świetna, muszę wypróbować;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    może być smaczny:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !