Sposób przygotowania

Dzwonka ryby umyj i dokładnie osusz papierowym ręcznikiem. Posól, oprósz pieprzem, pozostaw na 20 min pod przykryciem. Następnie panieruj w mące, rozmąconych jajkach i tartej bułce. Dociśnij lekko dłonią, smaż na rozgrzanym smalcu z obu stron na złoty kolor. Ułóż w natłuszczonej formie żaroodpornej, skrop masłem, wstaw na kilka minut do nagrzanego piekarnika.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam amura
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczna ryba, smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !