Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuśniak z kiełbaską

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 60 dkg
wywar drobiowo-wołowy 2 litry
ziemniaki 80 dkg
kiełbasa 20 dkg
woda 3 szkl
Kucharek przyprawa do potraw
Liść laurowy suszony Prymat 2

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak z kiełbaską

Kapustę poszatkować i ugotować w wywarze. Ziemniaki pokroić w kostkę i ugotować w wodzie do miękkości. Przelać do wywaru z kapustą . Kiełbasę pokroić w kostkę, rzucić do zupy i doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara/zuza22_85 10.01.2012 22:24
pyszny
Motorek 15.11.2011 08:03
mniam
Justa32 22.09.2011 18:03
pycha
Seba 20.04.2011 18:59
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak