Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowy bigos

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa 0,5 kg
ogórki kiszone 0,5 kg
pieczarki 0,5 kg
pomidor 3 duże
cebula 3 duże
przecier pomidorowy
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowy bigos

Pokrój drobno kiełbasę, pieczarki, pomidory, cebule oraz ogórki. Na małej ilości oleju podsmaż po kolei, każde osobno: ogórki, kiełbasę, pieczarki, pomidory, cebule. Wrzuć wszytko do garnka, dodaj przecier, pieprz i rozpuszczone w 2 szklankach wody kostki warzywne, całość podgrzej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Naatalia96 25.03.2011 21:29
muszę wypróbować
Dorota59 24.01.2011 08:14
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak