Sposób przygotowania

Biszkopt ciemny nasączamy sokiem z brzoskwiń. Na niego dajemy 3/4 masy budyniowy. Na masę rozkładamy tężejącą galaretkę truskawkową i agrestową. Pokrywamy nasączonym biszkoptem jasnym. Na niego dajemy resztę masy. Układamy pokrojone brzoskwinie i zalewamy tężejącą galaretką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Ale apetyczny deser!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ślicznie wyszło Ci to ciasto
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    pysznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ładnie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    meg1984

    ooo zjadłabym
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    mniam smakowity

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !