Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekładaniec

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biszkopt jasny
biszkopt ciemny
Masa budyniowa:
galaretka agrestowa
galaretka pomarańczowa
galaretka truskawkowa
brzoskwinie w puszce

Przepis i sposób przygotowania na: Przekładaniec

Biszkopt ciemny nasączamy sokiem z brzoskwiń. Na niego dajemy 3/4 masy budyniowy. Na masę rozkładamy tężejącą galaretkę truskawkową i agrestową. Pokrywamy nasączonym biszkoptem jasnym. Na niego dajemy resztę masy. Układamy pokrojone brzoskwinie i zalewamy tężejącą galaretką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 25.03.2013 08:06
mniam smakowity
meg1984 24.03.2013 20:07
ooo zjadłabym
Iwona51
Iwona51 26.09.2011 10:54
pycha
Mysiunia 25.08.2011 09:09
ładnie wygląda:)
Motorek 23.04.2011 22:09
smaczne
Nina7 25.01.2011 10:37
pysznie wygląda
RenataZ-et 24.01.2011 23:12
Ślicznie wyszło Ci to ciasto
IKrakowianka 24.01.2011 20:24
Ale apetyczny deser!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak