Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić na drobno, usmażyć na maśle. Ogórka pokroić. Kajzerkę namoczyć i odcisnąć. Do mięsa dodać cebulę, kajzerkę, ogórka, natkę pietruszki, jajko, doprawić do smaku. Przełożyć do formy, piec ok. 45 min. Rozgrzać bulion, dodać śmietanę oraz sos pozostały z pieczenia. Gotową pieczeń polać sosem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba spróbuję
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisza1

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !