Sposób przygotowania

Filety posolić, przełożyć do rondla, polać szampanem, dodać plastry cytryny i masło. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, gotować ok. 15 min. Wyjąć rybę, do reszty dodać śmietanę, pieprz i natkę pietruszki, wymieszać. Rybę wyłożyć na półmisek i polać sosem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ogólnie nigdy nie smakowałem ryby w alkoholu. Tym bardziej w szampanie. Ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    oryginalny ale brzmi fajnie ;)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też dla mnie nowość ryba w szampanie ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !