Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić, zeszklić na oleju, dodać mięso, smażyć, dodać bulion, koncentrat pomidorowy, doprawić, zagotować. Bekon i pieczarki pokroić i razem usmażyć, dodać do reszty farszu, wymieszać. Pomidory zagotować, doprawić. Cannelloni nafaszerować, przełożyć do naczynia żaroodpornego, polać sosem pomidorowym, piec ok. 30 min. pod koniec dodać mozzarellę, piec jeszcze ok. 8 min. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    brzmi pysznie
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    brzmi pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !